perjantai 22. helmikuuta 2019

We will rock you!


Kevään harjoituskausi on nyt kovassa vauhdissa ja eilen pääsimme vihdoin paljastamaan yleisölle, mitä olemme jo saaneet aikaiseksi! 
Kuvasta näkyy hyvin fiilikset ensimmäisestä esiintymisestämme! Pääsimme siis tarjoilemaan muutaman biisin verran maistiaisia Rock With You -fiilistä Soisalo-opiston kuorojen konsertissa Warkaus-salissa ja mikä parasta, täpöytäydelle salille! Konsertissa juhlistimme samalla kuoronjohtajamme Jyrki Immosen 60 -vuotissyntymäpäivää ja hänen elämäntyötään musiikin parissa!

Ensimmäisen puoliajan lopussa esitimme kappaleen "A Tribute To Queen" ja toisella puoliajalla kappaleet "Sing" ja "Rise Up" (tarkemmat tiedot kappaleista postauksen lopussa). Kappaleet antoivat monipuolisen esimerkin marraskuun konserttien sisällöstä; Rokkia, poppia, sekä upeita melodioita taidokkaasti sovitettuna - Ja tietenkin taidokkaasti esitettynä! Yleisön reaktioista ja saamastamme palautteesta päätellen meininki upposi kuulijoihin, sekä varmasti moni jäikin suurella mielenkiinnolla odottelemaan marraskuussa järjestettäviä konsertteja.Kova työ on siis tuottanut tulosta ja tämä esiintyminen oli loistava välietappi suuren harjoitusrupeaman keskellä!


Välillä harjoitukset ovat vaatineet ekstra-paljon voimia jokaiselta laulajalta - ja tietenkin myös kuoronjohtajaltamme Jyrkiltä, sekä harjoituspianisti Andralta - varsinkin näin talven pimeimmän kauden aikana, kun energiatasot ovat jo muutenkin olleet matalalla. Onneksi porukassa on voimaa, sekä yhdessä tekeminen nostattaa fiilistä ja kantaa kohti tavoitteita! Johan tässä ollaan reilu puoli vuotta tahkottu harjoituksissa, joten tämä konsertti toimi loistavasti pienenä välietappina, josta pääsimme ammentamaan uutta puhtia tekemiseen.

Vedetään siis yhtä köyttä!
Eilisen konsertin yhteydessä kuvattiin myös promomateriaalia ja tässäpä pieni maistiainen siitä!

Iloista helmikuun loppua!
Pssst.. Tsekkaa myös meidän viralliset nettisivut: www.rockwithyou.fi

Soisalo-opiston Laulu on iloni ja työni -konsertissa esittämämme kappaleet:
"A Tribute To Queen" (säv. Queen, sov. Mark Brymer),
"Sing" (Alkuperäinen esittäjä: Pentatonix, säv. ja san. Mitchell Grassi, Scott Hoying, Kevin Olusola, Martin Johnson, Sam Hollander, sov. Mark Brymer)
"Rise Up" (Alkuperäinen esittäjä: Andra Day, säv ja san. Cassandra Batle, Jennifer Decilveo, sov. Mac Huff).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!🎶