Info


Rock With You – hittejä viideltä vuosikymmeneltä

Warkaus-Salissa ja Poleenissa kuullaan marraskuussa viiden konsertin sarja rock-musiikin klassikoita. Esittäjänä on Varkauden Laulun 60-henkinen ”Rock Edition” johtajanaan Jyrki Immonen ja säestäjänään Sami Ruutiaisen tätä konserttisarjaa varten kokoama bändi.
Koko illan massiivinen konsertti koostuu 26 hitistä vuosilta 1965–2015. Mukana on musiikkia seuraavilta legendoilta: The Beatles, Simon & Garfunkel, Queen, Abba, Michael Jackson, Toto, van Halen, The Mamas and the Papas, Bon Jovi, Pentatonix, Cyndi Lauper, Andra Day ja Leonard Cohen. Luvassa on kovatasoinen musiikkiesitys kaiken ikäisille!
Varkauden Laulu ry.


Sekakuoro Varkauden Laulu on toiminut varkautelaisen kulttuurin edustajana jo 60 vuotta. Kuoroon kuuluu tällä hetkellä noin 30 aktiivista laulajaa. Kuorolla on ollut elinkaarensa aikana useita loistavia johtajia ja tällä hetkellä laulajia luotsaa MuM ja musiikkineuvos Jyrki Immonen. Varkauden Laulu toimii Soisalo-opiston alaisena kuorona ja kaikki kuorolaiset ovat Varkauden Laulu ry:n jäseniä. Kuoro on aktiivisesti toiminut yhtenä vaikuttajana Varkauden musiikkielämässä ja matkoillaan vienyt musiikkielämyksiä sekä varkautelaista kulttuuria myös muualle Suomeen sekä ulkomaille. Ohjelmisto on ollut vaihtelevaa: kuoro on esittänyt hengellistä musiikkia, perinteistä kuoromusiikkia, kevyttä musiikkia sekä laajempia kuoroteoksia yhdessä orkesterin kanssa.


Mukana meiningissä: